Jeugdruiterkamp
 
          Jeugdruiterkamp

     
In de zomervakantie organiseert Ruitersportcentrum Otermans voor de jeugd een ruiterkamp. Kinderen en jeugd van 6 tot 18 jaar kunnen hieraan deelnemen. Een week lang vol paardensport en gezelligheid. Zo'n ruiterkamp begint op zondagmiddag om 12.00 uur en duurt tot vrijdagmiddag 14.00 uur. Meer foto's van ponykamp.

In 2013 organiseren wij de ponykampen in de navolgende weken:

Zomervakantie:

Zondag 21 juli t/m vrijdag 26 juli - Ponykamp week 1
Zondag 28 juli t/m vrijdag 2 augustus - Ponykamp week 2
Zondag 4 augustus t/m vrijdag 9 augustus - Ponykamp week 3

Herfstvakantie Zondag 13 oktober t/m vrijdag 18 oktober

Inschrijfformulier 2013

Elk kind kan een paard of pony uitzoeken die dan de hele week van hem of haar is. Elke dag krijgen de kinderen 1 uur les in de binnen- of buitenbak. Daarnaast wordt elke dag in groepsverband een buitenrit van ongeveer 2 uur gemaakt in de prachtige omgeving. 

Naast het paard of pony rijden wordt de kinderen een uitgebreid randprogramma aangeboden.
U moet hierbij denken aan een bezoek aan Drielandenpunt of een middagje Valkenburg. Een andere keer wordt de voorkeur gegeven aan een bezoek aan het nabij gelegen zwembad of gaan we gezellig barbecuen. Natuurlijk zijn de kinderen ook regelmatig een uurtje vrij om zich alleen of met elkaar te vermaken. Hier ontstaan vriendschappen voor het leven. Rijervaring is niet noodzakelijk en het meebrengen van eigen paard of pony is natuurlijk ook mogelijk.